Vacature dierenarts

Atjo, Pauline, Fris en Eveline
Neem contact op

Wij zijn op zoek naar een ervaren dierenarts en een ervaren paraveterinair om ons team te versterken

Beste Collega,

Wij zijn op zoek naar een ervaren dierenarts en een ervaren paraveterinair om ons team te versterken.

Wij hebben daarvoor een brochure gemaakt met de titel ‘ONZE VISIE OP VETERINAIRE ZORG’. Door onze visie goed in beeld te brengen hopen wij collega’s met hetzelfde ‘veterinaire DNA’ te inspireren om bij ons te komen werken.

EduVet Dierenkliniek Veenendaal is medio 2018 gestart en inmiddels zover gegroeid, dat er behoefte is aan versterking van het huidige team, bestaande uit een dierenarts en drie paraveterinairen.

De tweede dierenarts zal taken overnemen en bijdragen tot uitbreiding van het dienstenpakket (kwantiteit, kwaliteit en differentiatie).

EduVet Dierenkliniek Lelystad is recent gestart, in een splinternieuw praktijkpand, met een team bestaande uit een dierenarts en een paraveterinair i.o., maar met nog een handjevol klanten.

De tweede dierenarts zal bijdragen tot uitbreiding van het dienstenpakket (kwantiteit, kwaliteit en differentiatie). De tweede paraveterinair zal het praktijkmanagement voeren, paraveterinair i.o. ondersteunen, deels paraveterinaire taken overnemen.

Bekijk onze brochure of neem direct contact op: link naar brochure

Met vriendelijk groeten,

Atjo Westerhuis, dierenarts

EduVet Dierenkliniek Veenendaal

06 21 21 28 18 (privé) | 06 25 42 30 20 (kliniek) atjo@eduvet.nl | www.eduvet.nl

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Eveline en Pauline
Neem contact op