Neem contact op

Neem contact op

Covid protocol:

  • Wij geven tijdelijk geen hand aan onze bezoekers
  • Houd de gepaste afstand van 1,5 m van elkaar in de wachtruimte en behandelkamers.
  • In de wachtruimte kunt u uw handen desinfecteren, wij raden u aan dit voor en na uw bezoek te doen.
  • Meld het bij onze medewerkers als u zich niet goed voelt, als u in een risico gebied bent geweest (of komt) en als later blijkt dat u positief getest bent.
  •  Bij (milde) verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn of koorts (volgens de richtlijnen van het RIVM) kunt u niet bij ons terecht, wij vragen u om de afspraak uit te stellen tot een later moment of iemand die klachten vrij is te laten komen met uw huisdier. Zorg er dan wel voor dat u telefonisch bereikbaar bent voor overleg.
  •  We nemen  in de behandelkamer in principe uw huisdier tijdens het klinisch onderzoek van u over, terwijl u in de behandelkamer mag blijven op 1,5 meter afstand. 
  • Het dragen van een mondkapje stellen wij verplicht in het gehele gebouw.

Bekijk het volledige Covid protocol

EduVet Dierenkliniek

Openingsuren

EduVet Dierenkliniek is geopend op werkdagen (ma-vrij) tussen 9:00 en 16:30 uur. 

KERSTVAKANTIE aangepaste openingstijden:

Vrijdag 24 december: tot 15.00 uur geopend

Maandag 27 december: alleen telefonisch bereikbaar en ophalen medicatie

Dinsdag 28  t/m donderdag 30 december: gelden onze normale openingstijden

Vrijdag 31 december: tot 15.00 uur geopend

Maandag 3 januari t/m vrijdag 7 januari 2022: GESLOTEN

Overleg, afspraak

Onze paraveterinair is op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch bereikbaar voor overleg en/of het maken van een afspraak voor bijv. een consult of een operatie.

U kunt ook met onze paraveterinair een afspraak maken voor persoonlijk overleg met de dierenarts. U kunt eveneens contact opnemen via WhatsApp of via e-mail. Omdat wij via WhatsApp en e-mail soms pas na 1-2 werkdagen kunnen reageren, wordt u voor dringende zaken geadviseerd om telefonisch contact op te nemen. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk voor de paraveterinair om de telefoon aan te nemen, u kunt een voicemailbericht achter laten een kort Whatsapp bericht sturen of ons op een later moment terug bellen. We doen ons best u zo snel mogelijk terug te bellen.

Als het dringend is: 0625423020

Tijdens de openingsuren

Als het dringend is kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch contact opnemen. U belt dan naar 06 25 42 30 20. Ondanks ‘spoed’ vragen wij u toch om altijd eerst te bellen vóórdat u naar de kliniek komt.

Buiten de openingsuren

Als het dringend is kunt u tijdens de avond, nacht, weekend en feestdagen telefonisch contact opnemen. U belt dan naar 06 25 42 30 20. Voor de regio Veenendaal kunt u dan verwezen worden naar de dienstdoende dierenkliniek. Buiten de regio Veenendaal wordt u verwezen naar de dienstdoende dierenarts in uw regio, bereikbaar via het telefoonnummer van uw (eigen) dierenarts.

Betaling

Wij verzoeken u direct na elk consult, behandeling, operatie, afgifte van diergeneesmiddelen en/of vrije gezondheidsproducten e.d. te betalen met pin.

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Eveline en Pauline
Neem contact op