Neem contact op

Neem contact op

EduVet Dierenkliniek

Openingsuren

EduVet Dierenkliniek is geopend op werkdagen (ma-vrij) tussen 9:00 en 16:30 uur.

Dagen waarop EduVet Dierenkliniek geopend is voor het afhalen van medicatie en telefonisch bereikbaar is (Atjo Westerhuis is afwezig):

2023:
Januari:
Donderdag 26 en vrijdag 27
.
Februari:
vrijdag 24, maandag 27 tot 13:00 uur, dinsdag 28.
Maart:
maandag 6 tot 13:00 uur.

EduVet is gesloten van 1 t/m 3 maart.

Overleg, afspraak

Onze paraveterinair is op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch bereikbaar voor overleg en/of het maken van een afspraak voor bijv. een consult of een operatie.

U kunt ook met onze paraveterinair een afspraak maken voor persoonlijk overleg met de dierenarts. U kunt eveneens contact opnemen via WhatsApp of via e-mail. Omdat wij via WhatsApp en e-mail soms pas na 1-2 werkdagen kunnen reageren, wordt u voor dringende zaken geadviseerd om telefonisch contact op te nemen. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk voor de paraveterinair om de telefoon aan te nemen, u kunt een voicemailbericht achter laten een kort Whatsapp bericht sturen of ons op een later moment terug bellen. We doen ons best u zo snel mogelijk terug te bellen.

Als het dringend is:

Tijdens de openingsuren

Als het dringend is kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch contact opnemen. U belt dan naar 06 25 42 30 20. Ondanks ‘spoed’ vragen wij u toch om altijd eerst te bellen vóórdat u naar de kliniek komt.

Buiten de openingsuren

Als het dringend is kunt u tijdens de avond, nacht, weekend en feestdagen telefonisch contact opnemen met Evidentia Dierenziekenhuis Arnhem: 026 3333730. Buiten de regio Veenendaal wordt u verwezen naar de dienstdoende dierenarts in uw regio, bereikbaar via het telefoonnummer van uw (eigen) dierenarts.

Betaling

Wij verzoeken u direct na elk consult, behandeling, operatie, afgifte van diergeneesmiddelen en/of vrije gezondheidsproducten e.d. te betalen met pin.

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Eveline en Pauline
Neem contact op