Neem contact op

Neem contact op

EduVet Dierenkliniek

Openingsuren

EduVet Dierenkliniek is geopend op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur

Overleg, afspraak

Onze paraveterinair is op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch bereikbaar voor overleg en/of het maken van een afspraak voor bijv. een consult of een operatie.

U kunt ook met onze paraveterinair een afspraak maken voor persoonlijk overleg met de dierenarts. U kunt eveneens contact opnemen via WhatsApp of via e-mail. Omdat wij via WhatsApp en e-mail soms pas na 1-2 werkdagen kunnen reageren, wordt u voor dringende zaken geadviseerd om telefonisch contact op te nemen.

Als het dringend is: 0625423020

Tijdens de openingsuren

Als het dringend is kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch contact opnemen. U belt dan naar 06 25 42 30 20. Ondanks ‘spoed’ vragen wij u toch om altijd eerst te bellen vóórdat u naar de kliniek komt.

Buiten de openingsuren

Als het dringend is kunt u tijdens de avond, nacht, weekend en feestdagen telefonisch contact opnemen. U belt dan naar 06 25 42 30 20. Voor de regio Veenendaal kunt u dan verwezen worden naar de dienstdoende dierenkliniek. Buiten de regio Veenendaal wordt u verwezen naar de dienstdoende dierenarts in uw regio, bereikbaar via het telefoonnummer van uw (eigen) dierenarts.

Betaling

Wij verzoeken u direct na elk consult, behandeling, operatie, afgifte van diergeneesmiddelen en/of vrije gezondheidsproducten e.d. te betalen met pin.

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Neem contact op