Neem contact op

Neem contact op

EduVet Dierenkliniek

Openingsuren

EduVet Dierenkliniek is geopend op werkdagen (ma-vrij) tussen 9:00 en 16:30 uur.

Overleg, afspraak

Onze paraveterinair is op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch bereikbaar voor overleg en/of het maken van een afspraak voor bijv. een consult of een operatie.

U kunt ook met onze paraveterinair een afspraak maken voor persoonlijk overleg met de dierenarts. U kunt eveneens contact opnemen via WhatsApp of via e-mail. Omdat wij via WhatsApp en e-mail soms pas na 1-2 werkdagen kunnen reageren, wordt u voor dringende zaken geadviseerd om telefonisch contact op te nemen. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk voor de paraveterinair om de telefoon aan te nemen, u kunt een voicemailbericht achter laten een kort Whatsapp bericht sturen of ons op een later moment terug bellen. We doen ons best u zo snel mogelijk terug te bellen.

 

 

Als het dringend is:

Tijdens de openingsuren

Als het dringend is kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur telefonisch contact opnemen. U belt dan naar 06 25 42 30 20. Ondanks ‘spoed’ vragen wij u toch om altijd eerst te bellen vóórdat u naar de kliniek komt.

Buiten de openingsuren

Als het dringend is kunt u tijdens de avond, nacht, weekend en feestdagen telefonisch contact opnemen met Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem: 026 3333730. Buiten de regio Veenendaal wordt u verwezen naar de dienstdoende dierenarts in uw regio, bereikbaar via het telefoonnummer van uw (eigen) dierenarts.

Betaling

Wij verzoeken u direct na elk consult, behandeling, operatie, afgifte van diergeneesmiddelen en/of vrije gezondheidsproducten e.d. te betalen met pin.

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie bij Honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is een gezamenlijk initiatief van het partnership.
Neem contact op