Het team van EduVet

EduVet Veenendaal richt zich primair op patiëntenzorg voor honden en katten. Eigenaren van huisdieren komen vanuit het hele land naar onze kliniek in Veenendaal voor ‘anderhalvelijns patiëntenzorg’, vaak als ‘second opinion’.

Ridder van oranje nassau

14 maart 2020
Ridder in de orde van Oranje Nassau 

Atjo Westerhuis, dierenarts

2018 – heden
Veterinair directeur EduVet Dierenkliniek

2013 – 2018
Veterinair directeur EduPet Kennis en Educatie Centrum

2012 – 2017
Voorzitter De Wetterhoun Vereniging Nederland (DWVN)

2001 – 2011
Westerhuis Kliniek voor Gezelschapsdieren Dodewaard, later WHG Dierenartsen met klinieken in Alkmaar, Dodewaard, Voorburg en Rotterdam

1989
Auteur van o.a. Hond & Homeopathie; ook in Duits en Engels vertaald

1987 – 2009
Docent Akademie für Tierärztliche Fortbildung (ATF)

1986
Oprichter International Veterinary Association for Veterinary Homeopathy

1977 – 1997
Adviseur VSM Geneesmiddelen in Alkmaar

1977 – 1987
Oprichter, voorzitter en erelid Groep Veterinaire Homeopathie (KNMvD)

1973 – 2000
Dierenartsenpraktijk Wageningen, vanaf 1991 bekend als Dierenkliniek Kortenoord

1973 – 1983
Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen (NVSW)

1973
Dierenartsdiploma Universiteit Utrecht

Pauline Westerhuis, paraveterinair

Pauline maakt al ruim 30 jaar deel uit van ons team. Zij is in 1991 begonnen als paraveterinair in onze Dierenartsenpraktijk Wageningen en in datzelfde jaar meeverhuisd naar onze splinternieuwe Dierenkliniek Kortenoord eveneens in Wageningen. Tot 2000 had Pauline naast haar paraveterinaire werkzaamheden ook de leiding over een tiental paraveterinaire collega’s. Van 2000 tot heden was Pauline achtereenvolgens werkzaam als paraveterinair/praktijkmanager in onze Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dodewaard, als coördinator van het EduPet Educatie Centrum in Veenendaal en, is heden werkzaam als paraveterinair/praktijkmanager in onze EduVet Dierenkliniek Veenendaal.

Als praktijkmanager heeft Pauline een hoofdrol in de bedrijfsvoering. Door haar ervaring en continue interne en externe nascholing heeft zij eveneens een hoofdrol bij veterinaire (be)handelingen en in de communicatie met eigenaren van onze patiënten, bijv. voor advisering, uitleg, agendaplanning etc. Daardoor heeft de dierenarts meer tijd voor patiënten en hun eigenaren. 

Eveline Meijer, paraveterinair

Eveline maakt al ruim 20 jaar deel uit van ons team. Zij is in 1999 begonnen als stagiaire in onze Dierenkliniek Kortenoord in Wageningen en is in 2001 meeverhuisd naar onze Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dodewaard en daar gedurende 5 jaar werkzaam geweest als paraveterinair. Van 2016 tot heden was Eveline achtereenvolgens werkzaam als medewerker in het EduPet Educatie Centrum in Veenendaal en als paraveterinair in onze EduVet Dierenkliniek Veenendaal.

Door haar ervaring en continue interne en externe nascholing heeft Eveline eveneens een hoofdrol bij veterinaire (be)handelingen en in de communicatie met eigenaren van onze patiënten, bijv. voor advisering, uitleg, agendaplanning etc. 

Melissa Lange, paraveterinair

Melissa maakt sinds 2 jaar deel uit van ons team in EduVet Dierenkliniek. Zij kwam vers van school en heeft onder mentorship van onze beide zeer ervaren paraveterinairen, mede dankzij haar passie, leergierigheid en werklust zich in relatief korte tijd ontwikkelt tot een volwaardige paraveterinair. Door voortzetting van intensief mentorship kan Melissa inmiddels eveneens een belangrijke rol vervullen bij veterinaire (be)handelingen, ter ondersteuning van de bedrijfsvoering en in de communicatie met eigenaren van onze patiënten, bijv. voor advisering, uitleg, agendaplanning etc. Daardoor heeft de dierenarts meer tijd voor patiënten en hun eigenaren.