Onderwijs

Atjo, Pauline, Fris en Eveline
Neem contact op

Educatieve activiteiten in de diergezondheidszorg

Veterinaire Educatie
EduVet organiseert en/of faciliteert, in samenwerking met andere partijen, educatieve activiteiten voor de diverse veterinaire en non-veterinaire professionals in de diergezondheidszorg en huisdiereigenaren.

De focus staat steeds op ‘praktijk’. Doel is het verder ontwikkelen van praktische kennis en praktische vaardigheden, op het gebied van wetenschappelijke en ervarings diergeneeskunde. Educatie in de vorm van een cursus, training, symposium, congres, e-learning etc.

AGENDA:
Symposium 19 september 2020
Op zaterdag 19 september a.s. organiseren wij in samenwerking met Prins Petfoods en EduPet Educatie in Burgers’ Zoo Arnhem een dag over de diverse veterinaire en non-veterinaire disciplines voor diergezondheidszorg middels 3 parallelle symposia en een informatiecafé.
Deze dag is bestemd voor
Dierenartsen, paraveterinairen, dier(gezondheids)professionals en eigenaren van honden. Lees verder

LESPROGRAMMA 

E-learning
Voor dierenartsen en paraveterinairen. O.a. röntgenologie van thorax, abdomen en skelet.

Klaar voor de Praktijk Trainingsprogramma voor Jonge Dierenartsen
In samenwerking met diverse partijen uit de veterinaire branche is het Klaar voor de Praktijk trainingsprogramma voor jonge dierenartsen ontwikkeld. Het trainingsprogramma is bedoeld om voor jonge dierenartsen de overstap van universiteit naar praktijk te vergemakkelijken.

Training Castratie Poes en Kater
Door een training castratie poes en kater te organiseren ontwikkelen we niet alleen chirurgische vaardigheden bij jonge dierenartsen, maar kunnen we tevens meer zwerfkatten volgens de regels van de kunst castreren tegen een sterk gereduceerde tarief.

International Conference for Innovative Veterinary Medicine (ICIVM)
In samenwerking met EduPet Education organiseren wij sinds 2015 een internationale conferentie voor innovatieve diergeneeskunde over integratie van bijzondere veterinaire mogelijkheden in de reguliere diergeneeskunde.

Symposium Movement & Health for Dogs
In samenwerking met Prins en EduPet Education organiseren wij een internationaal symposium over beweging en gezondheid voor honden. Over werken, sporten en recreëren, inclusief ‘bejaardengym’ voor oude honden.

Cursus Fokkerij Hond
In samenwerking met EduPet Education organiseren wij sinds 2015 een cursus fokkerij voor hondenfokkers op expert niveau, mede dankzij een levendige interactie tussen een docententeam van zeer gerenommeerde experts en ervaren fokkers.

Veterinaire Topics Trainingen
In samenwerking met Prins en EduPet Education wordt dierenartsen de kans geboden om via veterinaire topics trainingen state-of-the-art veterinaire vaardigheden onder de knie te krijgen in het EduVet Veterinair Trainingscentrum.

Company Trainingen
Bedrijven organiseren graag company trainingen in het EduVet Veterinair Trainingscentrum met zijn ruime onderzoek- en operatiekamers, laboratoriumfaciliteiten, lesruimte voor circa 25 personen en het grotere Prins Auditorium voor circa 75 personen, beide voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

 

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie bij Honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is een gezamenlijk initiatief van het partnership.
Eveline en Pauline
Neem contact op