Het Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie voor Honden

Atjo, Pauline, Fris en Eveline
Neem contact op

Boek kopen? Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 25 42 30 20
Of stuur een e-mail naar info@eduvet.nl.
Na ontvangst van betaling sturen wij u het boek toe.

Prijs boek € 69,00 incl btw, excl verzendkosten.

Het Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie voor Honden
Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z

Het Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie voor Honden is gebaseerd op de resultaten die dierenarts Atjo Westerhuis in zijn praktijk met de homeopathische behandeling van honden behaalde. Dit handboek biedt inzicht in het werkingsprincipe van homeopathie en geeft praktische aanwijzingen voor het stellen van een geneesmiddeldiagnose, de toepassing van een middel en het interpreteren van de reacties op het middel.

Door de bespreking van patiëntdossiers waarin indicaties als bewegingsstoornissen, voortplantingsperikelen, chronische diarree, gedragsklachten en huidproblemen worden besproken, bevinden we ons met dit boek in de dagelijkse realiteit van de kliniek. Dit boek is ook bedoeld als naslagwerk voor hondeneigenaren, niet om zelf te ‘dokteren’, maar om meer inzicht te krijgen in wat er bij een homeopathische benadering van hen verwacht wordt en wat zij kunnen verwachten van homeopathie.

“Met dit boek wil ik mijn kennis, ervaring, visie en hopelijk mijn passie doorgeven aan volgende ge­neraties. Ik hoop dat het een bijdrage zal zijn aan de ontwikkeling van nog meer extra trefzekere kansen voor patiënten en bruikbare hypotheses voor wetenschappelijk onderzoek”, aldus Atjo Westerhuis.

Atjo Westerhuis heeft meer dan 46 jaar ervaring als dierenarts. Vanuit zijn ervaring in de praktijk met het oplossen en voorkomen van welzijns- en gezondheidsproblemen bij dieren, heeft hij zich gespecialiseerd in het combineren van wetenschappelijke diergeneeskunde met homeopathie.

Het Handboek diergeneeskunde met homeopathie voor honden
Auteur: Atjo Westerhuis
ISBN: 9789021577074
Kosmos Uitgevers

 

 

 

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie bij Honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is een gezamenlijk initiatief van het partnership.
Eveline en Pauline
Neem contact op