Inhoudsopgave

Interpretatie röntgen hond/kat: Skelet

Informatie

Titel Interpretatie röntgen hond/kat: Skelet
Prijs € 162,00 excl. 21%btw
Docent Drs. Hans Garretsen
Lesvorm E-learning via Niveo
Doelgroep Dierenarts | Dierenarts i.o.
SBU 28 uur (indicatie)
Accreditatie PE-veterinair 16 punten – 393549 | geldig tot 15-10-2020

Interpretatie röntgen hond/kat: Skelet

Hans heeft deze e-learning Interpretatie Röntgen bij Hond en Kat gemaakt. De complete e-learning bestaat uit 3 delen: Thorax, Skelet en Abdomen. Hans bespreekt in de e-learning aan de hand van honderden röntgenfoto’s de röntgendiagnostiek van het skelet bij hond en kat. Over de lesmodules – Algemeen, Schedel, Wervelkolom, Voor- en Achterbeen en Bekken – kunnen toetsen worden afgelegd.

Voor de verwerking van uw nascholingspunten (PE-veterinair 393549) dient u de e-learning met een slagingspercentage van minimaal 60%  te hebben afgesloten. Mail uw UDN nummer naar info@eduvet.nl zodat wij het kunnen opgeven aan PE-Veterinair.

Deze cursus kan vaker herhaald worden. Maak de toets pas als je de betreffende lesstof beheerst. De score telt mee voor accreditatie (dierenartsen). Ofschoon de cursus bedoeld is voor dierenartsen, kan de geïnteresseerde (ervaren) paraveterinair ook ‘meekijken’.

Hier inschrijven
Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u separaat uw factuur per e-mail binnen drie werkdagen. Uw inschrijving is definitief na het ontvangen van uw betaling.
U ontvangt dan separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

[wpforms id=”773″]

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie bij Honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is een gezamenlijk initiatief van het partnership.
Neem contact op

Artrose (osteoartritis) bij de hond

Atjo Westerhuis dierenarts in EduVet Dierenkliniek locatie Veenendaal. Laatste update: december 2023 Extra literatuur: Https://www.eduvet.nl/achterhandproblemen-bij-de-hond-en-homeopathie/ Https://www.eduvet.nl/voorste-kruisband-vkb-ruptuur-bij-de-hond/ Https://www.eduvet.nl/kreupele-voorpoot-bij-de-hond/   Artrose (osteoartritis) Artrose of osteoartritis is een

Lees verder »

Kennelhoest & Vaccinatie

Kennelhoest is een besmettelijke hoest bij honden. Het is mogelijk om honden te vaccineren tegen kennelhoest. In dit artikel wordt aandacht besteed aan de vragen: wat is kennelhoest, hoe behandelen we kennelhoest, hoe voorkomen we kennelhoest, wel of niet vaccineren en welke vaccin kunnen we het beste toepassen?

Lees verder »