Interpretatie röntgen hond/kat: Skelet

Inhoudsopgave

Veterinair directeur EduVet Veterinair Trainingscentrum

Informatie

Titel Interpretatie röntgen hond/kat: Skelet
Prijs € 162,00 excl. 21%btw
Docent Drs. Hans Garretsen
Lesvorm E-learning via Niveo
Doelgroep Dierenarts | Dierenarts i.o.
SBU 28 uur (indicatie)
Accreditatie PE-veterinair 16 punten – 393549 | geldig tot 15-10-2020

Interpretatie röntgen hond/kat: Skelet

Hans heeft deze e-learning Interpretatie Röntgen bij Hond en Kat gemaakt. De complete e-learning bestaat uit 3 delen: Thorax, Skelet en Abdomen. Hans bespreekt in de e-learning aan de hand van honderden röntgenfoto’s de röntgendiagnostiek van het skelet bij hond en kat. Over de lesmodules – Algemeen, Schedel, Wervelkolom, Voor- en Achterbeen en Bekken – kunnen toetsen worden afgelegd.

Voor de verwerking van uw nascholingspunten (PE-veterinair 393549) dient u de e-learning met een slagingspercentage van minimaal 60%  te hebben afgesloten. Mail uw UDN nummer naar info@eduvet.nl zodat wij het kunnen opgeven aan PE-Veterinair.

Deze cursus kan vaker herhaald worden. Maak de toets pas als je de betreffende lesstof beheerst. De score telt mee voor accreditatie (dierenartsen). Ofschoon de cursus bedoeld is voor dierenartsen, kan de geïnteresseerde (ervaren) paraveterinair ook ‘meekijken’.

Hier inschrijven
Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u separaat uw factuur per e-mail binnen drie werkdagen. Uw inschrijving is definitief na het ontvangen van uw betaling.
U ontvangt dan separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

Hieronder kun u de factuurgegevens invullen
Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Neem contact op

Memo voor Fokkers van Honden

Atjo Westerhuis, dierenarts, EduVet Dierenkliniek, Veenendaal Laatste update: maart 2021 Samenvatting: De beknopte overzichtjes in deze ‘Memo voor fokkers van honden’ kunnen een geheugensteun zijn

Lees verder »

Bloedoor of othematoom

Atjo Westerhuis, dierenarts, EduVet Dierenkliniek, Veenendaal. Laatste update: januari 2021. Samenvatting: In de praktijk is de vraag van huisdiereigenaren naar de behandeling van een othematoom,

Lees verder »