Klik met Prins

Atjo, Pauline, Fris en Eveline
Neem contact op

De klik met Prins

Passie voor welzijn en gezondheid van huisdieren

Alleen dát zorgt al voor een klik tussen Prins en EduVet. Maar er is meer dat ons bindt. In 2013 heeft Prins het EduPet Centrum geopend, een onafhankelijk kenniscentrum voor de dierenbranche. In 2016 heeft Prins Lifestyle for pets opgezet, een onafhankelijke digitaal kennisplatform, waarmee kennis nog makkelijker toegankelijk werd voor moderne huisdiereigenaren en hun professionele adviseurs.

Onafhankelijke kennisdeling

Dat betekent: merk en product overstijgende kennis en ervaring delen met huisdiereigenaren, zodat deze zelf met kennis van zaken kunnen meedenken en meebeslissen over welzijn en gezondheid van hun huisdieren. Ook daarin hebben Prins en EduVet een klik!

Bij EduVet vinden we het essentieel, dat eigenaren gedurende het hele traject van diagnostiek en behandeling begrijpen wat wij denken, vinden en voorstellen om te doen en aan kunnen geven wat zij er zelf van denken, vinden en met kennis van zaken wel of niet akkoord kunnen geven.

Gezamenlijke inspanningen hebben inmiddels geresulteerd in een goed gevulde educatieve portfolio, mede mogelijk gemaakt door samenwerking met in totaal meer dan honderd experts uit binnen- en buitenland.

Samenwerking met experts

In 2018 hebben wij samen met Prins het EduVet Veterinair Trainingscentrum opgezet, een combi van patiëntenzorg en onderwijs in het bijzonder voor (jonge) dierenartsen. Ook hier is samenwerking met andere expertises een belangrijk principe, omdat patiënten in een aantal gevallen beter af zijn als vanuit verschillend professioneel perspectief naar hen ‘gekeken’ wordt. En omdat een expert niet in alles even goed kan zijn, is samenwerking met andere experts in veel gevallen zeer wenselijk.

Samenwerken met andere expertises kan op verschillende manieren: meerdere expertises gehuisvest onder één dak, in huis halen van externe expertise of verwijzen naar een externe expert op zijn of haar eigen werklocatie. Ook daar hebben Prins en EduVet een klik.

In EduVet Veterinaire Kliniek doen we zelf (EduVet Basisteam) de anderhalvelijns patiëntenzorg inclusief homeopathie en kunnen we ‘onder één dak’ samenwerken met de voedingsexperts van Prins. In voorkomende gevallen halen wij tweedelijns patiëntenzorg (EduVet Plusteam) ‘in-huis’ of we verwijzen naar een externe expert op zijn of haar eigen werklocatie.

Drie keer een professionele klik. En, last-but-not-least, daar komt nog bij de enorme synergie van ‘gewoon lekker’ met elkaar kunnen werken …

Met vriendelijke groet,

Atjo Westerhuis, dierenarts | EduVet Veterinair Trainingscentrum

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie bij Honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is een gezamenlijk initiatief van het partnership.
Eveline en Pauline
Neem contact op