Praktische informatie over uw dier

Highlights
Ziekteprofielen
Medicijnprofielen


Highlights
Highlights zijn korte en wat langere artikelen, samenvattingen, opinies, statements, korte filmpjes, nieuwtjes, tips, opfrissers, wegwijzers e.d. met  (indien relevant) links naar meer informatie. Of alleen-een-link. Vooral de highlights moeten een veterinaire databank gaan vullen, waar we straks ‘alles’ op het gebied van diergeneeskunde moeten kunnen vinden.


Ziekteprofielen

Een ziekteprofiel is een geheugensteun voor dierenartsen en paraveterinairen. Het bevat in beknopte vorm de voor de praktijk meest noodzakelijke informatie over  ziektes; een soort spiekbrief of flashcard. Altijd beschikbaar! Door het dagelijks gebruik leer je ‘spelenderwijs’. En de cliënt kan ‘meekijken’. De profielen zijn gevalideerd.


Medicijnprofielen (wordt aan gewerkt)
Medicijnprofielen zijn een geheugensteun voor dierenartsen en paraveterinairen; ze bevatten de voor de praktijk meest noodzakelijke informatie. Parate kennis op het scherm in de spreekkamer en achter de balie om cliënten goed te kunnen adviseren. Medicijnprofielen kunnen geprint worden en vergezeld van een professionele toelichting als hand-out worden meegegeven aan huisdierbezitters.