Eveline Meijer

Neem contact op

Paraveterinair | EduVet Office

Na ruim 15 jaar werken in Dierenkliniek Dodewaard ben ik in begin 2017 aan de slag gegaan bij EduPet Education. Een erg leuke en leerzame tijd, ook een periode met veel ontwikkelingen op het gebied van educatie per doelgroep in de dierenbranche. Zo ontstond het idee voor het EduVet Veterinair Trainingscentrum, een combinatie van hoogwaardige diergeneeskunde en de daarbij passende educatie voor de (para)veterinair, hoe mooi kan het zijn?!

Geen dier is hetzelfde evenmin de klachten en ziektes die voorkomen bij onze huisdieren. Medicatie, behandel-methodes en techniek staan niet stil, er zijn altijd nieuwe inzichten en ontwikkelingen.
Ik heb het geluk om te werken in een kliniek waar niet alleen welzijn en gezondheid van het dier voorop staat maar waar ook ervaringen en nieuwe kennis wordt doorgegeven aan diegene die met hart en ziel voor dit vak gekozen hebben, net als ik.

Graag tot ziens in Veenendaal!

Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Eveline en Pauline
Neem contact op