Vloeistoftherapie met onder meer aandacht voor bloedtransfusie

Inhoudsopgave

Veterinair directeur EduVet Veterinair Trainingscentrum

Informatie

Titel Vloeistoftherapie met onder meer aandacht voor bloedtransfusie
Prijs € 24,79 excl. 21%btw
Docent Drs. Lisette Overduin, specialist internist gezelschapsdieren
Lesvorm E-learning  (i.c.m. workshop op aanvraag) via Niveo
Doelgroep Paraveterinair en dierenartsen i.o.
SBU 4 uur (indicatie)


Omschrijving: 
Over herstel van de vochtbalans, de elektrolytenbalans en het zuur-base evenwicht. Welk infuus: fysiologische zoutoplossing, Ringer of Glucose? Hoeveel en hoe snel? Hoe berekenen we de juiste hoeveelheid bij een kaliuminfuus of een narcose infuus. Over bloedtransfusie: afname en toediening, de keuze voor volbloed of plasma. Over de bloedbank. Tips en trucs bij het aanleggen van een infuus.

Heeft u interesse in de workshop? Stuur dan een e-mail naar info@eduvet.nl. Bij voldoende interesse zal er een workshop gepland worden.

Hier inschrijven
Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u separaat uw factuur per e-mail binnen drie werkdagen. Uw inschrijving is definitief na het ontvangen van uw betaling.
U ontvangt dan separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

Hieronder kun u de factuurgegevens invullen
Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek diergeneeskunde met homeopathie bij honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is eveneens een gezamenlijk initiatief van het partnership. Net als het tweedelige boek, ‘Beweging en Gezondheid bij de Hond’ met als subtitel ‘werken, sporten en recreëren’.
Neem contact op

Memo voor Fokkers van Honden

Atjo Westerhuis, dierenarts, EduVet Dierenkliniek, Veenendaal Laatste update: maart 2021 Samenvatting: De beknopte overzichtjes in deze ‘Memo voor fokkers van honden’ kunnen een geheugensteun zijn

Lees verder »

Bloedoor of othematoom

Atjo Westerhuis, dierenarts, EduVet Dierenkliniek, Veenendaal. Laatste update: januari 2021. Samenvatting: In de praktijk is de vraag van huisdiereigenaren naar de behandeling van een othematoom,

Lees verder »