Vacature Paraveterinair

Atjo, Pauline, Fris en Eveline
Neem contact op

Werken in een omgeving waarin empathie, aandacht en zorg voor dieren en hun eigenaren centraal staan. Je komt terecht in het team van een zeer ervaren dierenarts en twee zeer ervaren paraveterinairen. Wij houden ons vooral bezig met anderhalvelijns patiëntenzorg en second opinions. We staan ook open voor complementaire geneeswijzen. 

Meer weten over Eduvet? Lees onze brochure!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een paraveterinair, die of pas afgestudeerd is of al enige ervaring heeft in een praktijk voor gezelschapsdieren en ons 32 – 40 uur in de week wil bijstaan.

Werkzaamheden

Tijdens een mentorship periode voert de nieuwe paraveterinair alle werkzaamheden uit samen met één van onze zeer ervaren paraveterinairen. Een combi van werken en leren (kennis en vaardigheden) met uiteindelijk als doel zelfstandige uitvoering van alle paraveterinaire taken ten behoeve van o.a. laboratoriumonderzoek, anesthesie, chirurgie, tandheelkunde, röntgenologie etc. Daar horen uiteraard ook taken bij zoals het onderhouden van klantcontacten via telefoon, e-mail en WhatsApp, agendabeheer, betaling, apotheek beheer, postverwerking en, last-but-not-least: reinigen, desinfecteren, steriliseren, onderhouden van de kliniek ruimtes, inrichting, instrumentarium en apparatuur.

Heb je interesse, vul dan de onderstaande gegevens in!

[wpforms id="2372"]
Handboek diergeneeskunde-1152x1000-1152x1000

Handboek Diergeneeskunde met Homeopathie bij Honden

Het nieuwe boek van Atjo Westerhuis, Diergeneeskunde Met Homeopathie voor Honden, is een gezamenlijk initiatief van het partnership.
Eveline en Pauline
Neem contact op