Informatie

Titel Vloeistoftherapie met onder meer aandacht voor bloedtransfusie
Prijs € 24,79 excl. 21%btw
Docent Drs. Lisette Overduin, specialist internist gezelschapsdieren
Lesvorm E-learning  (i.c.m. workshop op aanvraag) via Niveo
Doelgroep Paraveterinair en dierenartsen i.o.
SBU 4 uur (indicatie)


Omschrijving: 
Over herstel van de vochtbalans, de elektrolytenbalans en het zuur-base evenwicht. Welk infuus: fysiologische zoutoplossing, Ringer of Glucose? Hoeveel en hoe snel? Hoe berekenen we de juiste hoeveelheid bij een kaliuminfuus of een narcose infuus. Over bloedtransfusie: afname en toediening, de keuze voor volbloed of plasma. Over de bloedbank. Tips en trucs bij het aanleggen van een infuus.

Heeft u interesse in de workshop? Stuur dan een e-mail naar info@eduvet.nl. Bij voldoende interesse zal er een workshop gepland worden.

Hier inschrijven
Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u separaat uw factuur per e-mail binnen drie werkdagen. Uw inschrijving is definitief na het ontvangen van uw betaling.
U ontvangt dan separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

Hieronder kun u de factuurgegevens invullen

Gerelateerde items

Homeopathie bij de hond

Informatie Titel Homeopathie bij de hond Prijs € 400,00 excl. 21%btw Docent Drs. Atjo Westerhuis, dierenarts Lesvorm E-learning via Niveo Doelgroep Dierenartsen (i.o.) SBU 40 uur (indicatie) Voor de practicus houdt diergeneeskundige zorg niet op bij de grenzen van de wetenschap; dierenartsen in de praktijk ervaren die grenzen bijna dagelijks. Logisch dat zij op zoek…

Lees meer