Informatie

Titel Röntgenologie: opnametechnieken en herkenning van de normale
anatomie bij de hond en kat
Prijs € 24,79 excl. 21%btw
Docent Drs. Hans Garretsen, specialist radiologie
Lesvorm E-learning  (i.c.m. workshop op aanvraag) via Niveo
Doelgroep Paraveterinair | dierenarts (i.o.) die zijn/haar kennis wil bijspijkeren
SBU 4 uur (indicatie)

Röntgenologie: opnametechnieken en herkenning van de normale anatomie bij de hond en kat

Omschrijving: Ter  inleiding worden de veiligheidsaspecten besproken die gelden voor paraveterinairen die assisteren bij röntgenologisch onderzoek of zelf de foto’s maken. De basisprincipes van de röntgendiagnostiek worden uitgelegd. Met mede aandacht voor de  mogelijkheden en beperkingen en daarmee ook de grens naar andere diagnostische beeldvorming zoals echo. In deze cursus leren paraveterinairen de juiste opnametechnieken wat betreft juiste belichting en juiste positionering van patiënten voor de meest gebruikelijke opnamerichtingen van borstholte, buik, schedel en wervelkolom. Bovendien leren zij om de normale anatomische structuren te herkennen.

Hier inschrijven
Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u separaat uw factuur per e-mail binnen drie werkdagen. Uw inschrijving is definitief na het ontvangen van uw betaling.
U ontvangt dan separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

Hieronder kun u de factuurgegevens invullen

Gerelateerde items

Homeopathie bij de hond

Informatie Titel Homeopathie bij de hond Prijs € 400,00 excl. 21%btw Docent Drs. Atjo Westerhuis, dierenarts Lesvorm E-learning via Niveo Doelgroep Dierenartsen (i.o.) SBU 40 uur (indicatie) Voor de practicus houdt diergeneeskundige zorg niet op bij de grenzen van de wetenschap; dierenartsen in de praktijk ervaren die grenzen bijna dagelijks. Logisch dat zij op zoek…

Lees meer