Informatie

Titel Interpretatie röntgen hond/kat: Abdomen
Prijs € 216,00 excl. 21%btw
Docent Drs. Hans Garretsen
Lesvorm E-learning via Niveo
Doelgroep Dierenarts | Dierenarts i.o.
SBU 36 uur (indicatie)
Accreditatie PE-veterinair 16 punten – 393549 | geldig tot 15-10-2020

Hans heeft deze e-learning Interpretatie Röntgen bij Hond en Kat gemaakt. De complete e-learning bestaat uit 3 delen: Thorax, Skelet en Abdomen. Allen zijn geacrrediteerd door PE-Veterinair.
Hans bespreekt in de e-learning aan de hand van honderden röntgenfoto’s de röntgendiagnostiek van het abdomen bij hond en kat. Over de lesmodules – Algemeen, Lever, Maag, Darmen, Milt, Lymfelkieren en Urogenitaal kunnen toetsen worden afgelegd.

Voor de verwerking van uw nascholingspunten (PE-veterinair 393549) dient u de e-learning met een slagingspercentage van minimaal 60%  te hebben afgesloten. Mail uw UDN nummer naar info@eduvet.nl zodat wij het kunnen opgeven aan PE-Veterinair.

Deze cursus kan vaker herhaald worden. Maak de toets pas als je de betreffende lesstof beheerst. De score telt mee voor accreditatie (dierenartsen). Ofschoon de cursus bedoeld is voor dierenartsen, kan de geïnteresseerde (ervaren) paraveterinair ook ‘meekijken’.

Hier inschrijven
Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u separaat uw factuur per e-mail binnen drie werkdagen. Uw inschrijving is definitief na het ontvangen van uw betaling.
U ontvangt dan separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

Hieronder kun u de factuurgegevens invullen

Gerelateerde items

Homeopathie bij de hond

Informatie Titel Homeopathie bij de hond Prijs € 400,00 excl. 21%btw Docent Drs. Atjo Westerhuis, dierenarts Lesvorm E-learning via Niveo Doelgroep Dierenartsen (i.o.) SBU 40 uur (indicatie) Voor de practicus houdt diergeneeskundige zorg niet op bij de grenzen van de wetenschap; dierenartsen in de praktijk ervaren die grenzen bijna dagelijks. Logisch dat zij op zoek…

Lees meer